Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok fizetni?

 

Webáruházunkban fizethetsz bankkártyával a rendelés utolsó lépéseként.

 

Banki előre utalással a 2084003 01898745 00100009 számlaszámra, amelyről értesítőt fogsz kapni a rendelésed leadása után. Kérjük két napon belül rendezni.

 

Utánvéttel, futárszolgálatunknál készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni. Ebben az esetben +490 Ft kezelési költséget számolunk fel rendelésed leadása során.

 

Mit tegyek, ha nem sikerült a bankkártyás fizetésem?

 

Ebben az esetben a rendelésed áttesszük az előre utalásra váró rendelések közé. Amelyet kérünk két napon belül rendezni. Ha viszont inkább utánvéttel fizetnél, akkor jelezd nekünk a divat@bohemstilus.hu e-mail címen.

 

Hogy kapom meg a csomagom?

 

Különböző szállítási módok közül választhatsz.

-Házhoz szállítás futárszolgálattal

-MPL csomagautomaták

- Posta pontok Coop üzletek, benzinkutak és posták

 

Rendelésed állapotáról folyamatosan értesítünk, kérjük ezt ne vedd zaklatásnak csak szeretnénk, ha minél több információval rendelkeznél a csomagod állapotáról.

Mit tegyek, ha módosítani szeretném a rendelésem?

 

Kérjük minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Ha még nem adtuk át csomagodat a futárszolgálatunknak, akkor igyekszünk rendelésed kérésednek megfelelően korrigálni, illetve ha meggondoltad magad ekkor még díjmentesen lemondhatod a rendelésed.

 

Honnan tudom, hogy az általam kiszemelt termék van-e raktáron?

 

A honlapon szereplő termékek az esetek nagyrészében raktáron vannak. Egyes esetekben feltüntetjük, hogy jelenleg nem elérhető. Itt lehetőséged van feliratkozni termék értesítőre, amint újra készleten van, értesítünk.

 

Mi történik, ha nem veszem át a csomagom?

 

Addig ameddig nem adjuk át a csomagod a futárszolgálatunknak, rendelésed nyugodtan visszamondhatod ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kérjük, ha meggondoltad magad mielőbb értesíts minket, hogy csomagod ne küldjük ki feleslegesen ezzel a költségeidet csökkentve és a mi munkánkat is segítve.

 

Amennyiben utánvételes csomagod nem veszed át vagy megtagadod ennek átvételét. Díjbekérőt fogunk küldeni neked ennek költségéről, amely jelen esetben 3500 Ft. Kérjük ezt az összeget rendezni, különben nem fogunk tudni neked a jövőben utánvéttel rendelést kiküldeni.

 

Mit tegyek, ha terméket szeretném kicserélni?

 

Ha esetleg nem jó a méret vagy kiszeretnéd cserélni egy másik termékre, kérjük jelezd nekünk e-mailben. Arra kérünk, hogy a cserélni kívánt terméket csomagold vissza és add át futárszolgálatunknak amikor viszi az általad választott másik terméket. Ennek díja: 1590 Ft

ezt utánvéttel a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudod rendezni.

 

Hogyan tudom visszaküldeni a csomagom?

Amennyiben nem szeretnéd megtartani az árut 14 napod van az elállásra. E-mail-ben vedd fel velünk a kapcsolatod, mi küldünk neked egy címiratot, amit nyomtass ki és ragassz rá az általad vissza küldendő termék csomagolására. Ennek költsége: 1790 Ft, amit a termék árának visszatérítéséből fogunk levonni.

Ha erre nincs módod, akkor a számodra legközelebbi postán is feladhatod a saját költségedre.

Kérünk téged az elállási nyilatkozatról se feledkezz meg, hisz ez alapján tudjuk visszatéríteni a termék díját. Amennyiben nincs lehetőséged kinyomtatni, írd meg kézzel a nyomtatott verzió alapján, és ezt tedd bele a visszaküldendő csomagodba.

Az elállási nyilatkozatot ITT találod.

 

Mit érdemes tudnom az ajándékutalványokról?

 

Ha gondban vagy és nem tudod mit ajándékozz, viszont pénzt még sem szeretnél adni.

Ha gyorsan lenne rá szükséged vagy nem szeretnél szállítási költséget fizetni akkor válaszd elektronikus ajándékutalványaink valamelyikét. Viszont, ha szeretnéd kézzel foghatóvá tenni az ajándékutalványod, akkor az általad megadott címre kiküldjük. Ez esetben szállítási költséget számolunk fel.

 

Hogyan tudom beváltani az ajándékutalványom?

 

Az ajándékutalvány megvásárlása után kapsz tőlünk egy kódot, amelyet a majdani vásárlásodnál kell megadni, így a már kifizetett összegből ez levonásra kerül.

Az ajándékutalvány többszöri vásárlás alkalmával is felhasználható.

Beváltására 6 hónap áll rendelkezésre.